Notice: Undefined index: cperpage in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 199

Notice: Undefined variable: output in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 269

Notice: Undefined variable: f_tags in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 270

Notice: Undefined variable: showdots in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 271

Notice: Undefined variable: aditional_tags in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 274

Notice: Undefined variable: aditional_tags in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 277

Notice: Undefined variable: aditional_tags in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 280

Notice: Undefined variable: post in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 289

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 289

Notice: Undefined variable: post in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 289

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 289

Notice: Undefined variable: more_link_text in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/functions.php on line 289
چگونه یک جراح متخصص مغز و اعصاب تومورها را درمان می‌کند؟ | دکتر مهدی کرمی

چگونه یک جراح متخصص مغز و اعصاب تومورها را درمان می‌کند؟

15/12/2020 10:51

چگونه یک جراح و متخصص مغز و اعصاب تومورها را درمان میکند؟

 برای مطالعه مقاله جراحی کم تهاجمی چیست؟ به این لینک مراجعه کنید.

جراح و متخصص مغز و اعصاب برای درمان یک تومور اغلب با یک نمونه برداری شروع می‌کند. در نمونه برداری، نمونه‌هایی از بافت سرطانی مغز برداشته شده و یک پاتولوژیست  این نمونه‌ها را جهت تشخیصی قطعی در زیر میکروسکوپ آزمایش می‌کند. اغلب، در حین یک نمونه برداری تومور به طور کلی برداشته می شود. این کار در زمانی که تومور ساختارهای مهم مغز را تهدید می کند، بسیار ضروری می باشد.

عمل های جراحی برای برداشتن تومور مغزی

بسته به نوع و درجه تومور، عمل های متعددی می تواند برای بیمار انجام شوند که این جراحی ها عبارتند از:

1- کرانیوتومی یا برش جمجمه:

جراح متخصص مغز و اعصاب  در این روش با ابزارهای مختلف ، جهت دسترسی به جمجمه یک قطعه از استخوان جمجمه و سپس کل یا قسمتی از تومور را برداشته و بعد از جراحی استخوان دوباره در جای خود قرار داده میشود.

2- اندوسکوپی اندونازال:

از یه دستگاه اندوسکوپی جهت دسترسی به تومور استفاده میشود. و از طریق بینی و سینوس ها  به هدایت تصویری و ابزارهای ویژه ای که به آندوسکوپ متصل می شوند می تواند با استفاده از جراحی تومور مغزی را برداشته یا از آن نمونه برداری میکند.

3-نوروآندوسکوپی:

دستگاه اندوسکوپ از طریق یک سوراخ در جمجمه وارد میشود تا درون مغز دیده شود، پس از آن میتوان تومور را برداشته و یا از طریق وسایل مخصوص از تومور نمونه برداری می کند.

4- نمونه برداری شانت:

در این روش جراح متخصص مغز و اعصاب  یک لوله باریک به نام شنت یا شانت از طریق یک سوراخ در جمجمه به یکی از بطن های مغزی وارد میکند.

شنت همانطور که مایع اضافی در حفره شکمی  جذب جریان خون می شود، مایع اضافی یک قسمت از مغز را به قسمتی دیگر می برد.

سلول های سرطانی در این مایع به صورت آزاد وجود و در فیلتری که در این لوله تهییه شده به دام می افتد.

5- تعبیه یک مخزن اومایا

در حین این عمل یک مخزن کوچک که به لوله ی در زیر پوست سر متصل میشود. این لوله به یکی از بطن های مغز، جایی که مایع مغزی نخاعی جریان دارد، ختم شده و امکان رساندن مواد شیمی درمانی به مغز و مایع مغزی نخاعی یا خارج کردن مقداری مایع جهت نمونه برداری را فراهم میکند.

جراحی تومور مغزی چگونه انجام می شود؟

در درمان و مراقبت از تومور هاى مغزى، پزشک هاى مختلفى در ایجاد برنامه درمانی کلی بیمار که ترکیبی از انواع مختلف درمان است با هم همکاری می کنند. به این تیم یک تیم چند رشته اى گفته می شود.

 تشخيص و برنامه ريزى درمانى براى كمک به بيمار از حيطه اطلاعات او خارج است و نياز به مشاوره ى متخصصين كارآمد مانند یک جراح متخصص مغز و اعصاب در اين حيطه دارد.

گزینه ها و توصیه های درمانی به چندین عامل بستگی دارد:

  • اندازه، نوع و درجه تومور
  • این که آیا تومور به قسمت های حیاتی مغز فشار می آورد یا خیر.
  • آيا تومور به قسمت های دیگر CNS یا بدن گسترش یافته است.
  • عوارض جانبی احتمالی
  • ترجیح ها و سلامت کلی بیمار

در حالى كه برخی از انواع تومورهای مغزی به سرعت رشد می کنند، بسيارى از تومورهای دیگر هم به آرامی رشد می کنند. پزشک شما با توجه به همه این عوامل در مورد اینكه به چه سرعتى باید درمان را پس از تشخیص شروع كنيد، با شما صحبت خواهد کرد.

اگر پس از عمل جراحى همچنان تومور قابل مشاهده باشد، ممكن است از پرتودرمانی و شیمی درمانی نيز استفاده شود. در مورد تومورهايى با درجه بالاتر، معمولاً درمان با جراحی آغاز می شود و به دنبال آن پرتودرمانی و شیمی درمانی صورت مى گيرد.

تومور ستون فقرات چیست؟

دکتر مهدی کرمی جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات

اگر شما دچار این بیماری مهلک هستید و بدنبال یک پزشک متخصص و مجرب برای درمان بیماری خود میگردید. ما به شما دکتر مهدی کرمی را پیشنهاد می‌کنیم. دکتر مهدی کرمی جراح و متخصص مغز اعصاب و ستون فقرات از دانشگاه تهران است. ایشان درسال ۱۳۸۰ در رشته پزشکی عمومی مشغول به تحصیل شد و پس از گذراندن مقطع عمومی در سال 1391 موفق به پذیرش در رشته جراحی مغز و اعصاب شد. وی با گذراندن موفقیت آمیز دوره تخصص در سال 1396 فارغ التحصیل و متخصص جراحی مغز شد.

دکتر مهدی کرمی جراحی‌های موفقیت آمیز زیادی را در گروه‌های سنی مختلف از جمله کودک چند روزه تا کهنسالان انجام داده است. ایشان به عنوان شاگرد نمونه اساتید جراحی اعصاب ایران بوده و در جامعه جراحان اعصاب ایران عضو هستند. دکتر مهدی کرمی در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی چون بعثت، فجر، نیکان، پاستور نو، گاندی، تهرانپارس و محب کوثر اقدام به ویزیت و عمل جراحی کرده و بسیاری از مردم داخل و خارج کشور مورد درمان ایشان قرار گرفته‌اند.

رزرو نوبت

دکتر مهدی کرمی در حال حاضر روزهای شنبه تا دوشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۸:۳۰ و روزهای چهارشنبه از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۲۱ در محل مطب حضور دارند لازم به ذکر است که جهت گرفتن وقت قبلی علاوه بر شیوه سنتی تلفنی مراجعه کنندگان میتوانند از دکمه سمت چپ صفحه اصلی وبسایت ایشان نیز به صورت آنلاین جهت گرفت وقت ویزیت اقدام نمایید. جهت دریافت آنلاین نوبت پس از کلیک روی دکمه وارد صفحه جدیدی به این نشانی  می‌شوید که در آن صفحه می‌توانید روی دکمه دریافت نوبت اینترنتی کلید کرده و با پر کردن فرم‌ها و طی کردن مراحل گفته شده در سایت به صورت اینترنتی نوبت بگیرید.

راه‌های ارتباطی

جهت ارتباط با مطب دکتر مهدی کرمی برای رزرو نوبت می‌توانید از طریق شماره تلفن 24 ساعته 02142198251 استفاده کنید.  و همچنین جهت مراجعه حضوری به مطب دکتر می‌توانید از  آدرس مطب ایشان به نشانی: تهران – اتوبان باقری، ۱۹۶ شرقی، نرسیده به فلکه سوم، نبش خیابان طاهری، مجتمع پزشکان تهرانپارس، واحد ۲۳ میباشد استفاده کنید.

آخرین دیدگاه ها

هنوز نظری درج نشده است. شما اولین نفر باشید.

ثبت دیدگاه شما

Notice: Undefined variable: aria_req in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/comments.php on line 77

Notice: Undefined variable: aria_req in /home/drmadik1/public_html/wp-content/themes/savis1/comments.php on line 80

نظر خود را درباره این مطلب بنویسید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *