چگونه متخصص مغز و اعصاب شویم

21/01/16 23:02

پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب شخص یا کسی است که کارش و وظیفه اش تشخیص مشکلات سیستم عصبی است که معمولاً جراحی ستون فقرات یا جراحی مغز را انجام می‌دهد.

بیماری های زیر را پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب درمان می‌کند:

1- سکته‌ی مغزی

2- تومور

3- انواع نارسایی های مادرزادی

4- آسیب رسیدن به نخاع یا سر

نکته حائز اهمیت این است که کار این متخصصان بسیار پیچیده است و مسئولیت‌های آنان در حال تغییر کردن است.

کار یا وظایف پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب چیست

جراحی‌هایی که پزشک متخصص مغز و اعصاب باید انجام بد هد جراحی مغز، نخاع، برداشتن تومور، نخاع و اعصاب‌های محیطی، تسکین دادن درد های مزمن، بیماری هایی مثل پارکینسون و صرع، بیماری های عروقی.

درمان هیدروسفالی شکل گرفتن مایع مغزی نخاعی اصلاح بدشکلی مغز و جراحی عصب کودکان و پرتو جراحی و همچنین استفاده کردن از تشعشعات برای درمان کردن تومور.

وظایف روزانه‌ یک پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب چیست

کار روزانه‌ی پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب معمولاً از ۵ تا ۷ صبح شروع می‌شود، اولین مسئولیت روزانه‌ی این متخصصان این است که برای حل کردن مشکلات سیستم عصبی جراحی است، اما وظایف دیگری هم دارند ‌. وظایف آن‌ها شامل معاینه‌ی بیماران‌ و تشخیص بیماری‌شان که به بیمارستان مراجعه کرده‌اند.

این پزشک باید خانواده‌ی بیماران را ببیند و سوابق بیماری های فرد بیمار را بپرسد تا بتواند فرم بیمار را کامل کند.

جراحی اورژانسی توسط پزشک متخصص مغز و اعصاب

امکان دارد اول صبح جراح روزش با یک جراحی از قبل تعیین شده تومور مغزی یا ترمیم کردن آسیب عصبی شروع شود و بقیه ی عمل ها برای ادامه ی روز برنامه ریزی شده باشد؛ اما عمل‌هایی مانند سکته یا آنوریسم که اورژانسی پیش بیاید عمل های قبلی را به تأخیر بیندازد.

شرایط کسب و کار یک پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب

به غیر از جراحی به سایر پزشکان مشاوره دادن و کاغذ بازی کردن، از کار های پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب است. بیانیه‌ی سود و ضرر در بعضی از بخش های جراحی مغز و اعصاب تنظیم می‌شود؛ و امتیاز ویژه ایی برای جراحان که سودآور هستند قائل می‌شود.

ساعت‌های کارکردن پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب چقدر است

معمولاً جراحان مغز و اعصاب در یک روز چند عمل جراحی انجام می‌دهند. مثل عمل های سرپایی و ساده تا عمل های پیچیده‌ی مغز …؛ که با کمک کردن و استفاده کردن میکروسکوپ های مخصوص انجام می‌شود، بلکه سالانه عمل های زیادی هم رئیس بخش جراحی اعصاب بیمارستان انجام می‌دهد.

امکان دارد که به دلیل عمل های اورژانسی پزشک متخصص جراح دیر تر کارش تمام شود و دیر به خانه برود. روز کاری یک پزشک متخصص مغز و اعصاب از ساعت ۶ و ۷ صبح شروع و تا ساعت ۹ و ۱۰ شب طول بکشد ‌.

در چه زمانی باید به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کرد؟

مردم فکر می‌کنند که پزشک متخصص مغز و اعصاب فقط بر کارکرد مغز نظارت می‌کند و جراحی های مربوط به مغز را انجام می‌دهد اما این طرز فکر اشتباه است باید توجه داشت پزشک مغز و اعصاب می تواند درد کمر، درد گردن، درمان فتق دیسک، حتی درد پا و سکته‌ی مغزی را درمان کند.

کار این پزشک با سیستم عصب مرکزی است که عصب مرکزی از مغز انسان شروع می‌شود و تا امتداد ستون فقرات ادامه دارد. وقتی دردی در بدن خود احساس می کنیم در حقیقت سیستم عصبی بدن است که درد می‌کند و باید به پزشک مخصوص مغز و اعصاب مراجعه کنید.

 بعضی از مردم تصور می‌کنند که پزشکان متخصص مغز و اعصاب جراحی‌هایی که انجام می‌دهد خیلی پیچیده است البته که این نظریه صحیح است و این متخصصان عمل های جراحی در مغز و ستون فقرات می‌پردازد.

یکی از درد های شایعی که باعث می‌شود مردم به پزشکان مغز و اعصاب مراجعه کنند سکته مغزی است.

علائم سکته‌ی مغزی چیست و چگونه متوجه این مورد شویم

1- بروز مشکل در حرف زدن یا فهمیدن صحبت دیگران

2- احساس کردن افتادگی در طرفی از صورت

3- احساس کردن بی حسب یا ضعف یک طرف از بدن

4- ایجاد مشکل در راه رفتن

5- ایجاد مشکلات بینایی

6- ایجاد سر درد شدید

7- سرگیجه داشتن

8- مشکل در خوردن غذا

اگر زمانی هر کدام یک از این موارد ذکرشده‌ی بالا را داشتید سریعاً به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید و توجه داشته باشید که بی‌حسی بدن یا صورت یکی از شایع‌ترین علت‌های سکته‌ی مغزی هست.

این نکته را به یاد داشته باشید که اغلب بیماران متاسفاته با داشتن برخی مشکلات، توجهی به مشکلات نمی‌کنند و یا این موارد را پشت گوش می‌اندازند و متاسفانه بعد از گذشتن زمانی تازه به فکر مراجعه به پزشک به ذهنشان خطور می‌کند که همین تاخیر باعث می‌شود روند درمان بسیار کند و زمان بر بشود و همچنین برای پزشک درمان بیماری مشکل تر از قبل شود و خود بیمار نیز دچار اذیت های فراوانی گردد.

جراحی کم تهاجمی چیست؟

دکتر مهدی کرمی جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات

اگر شما بیمار هستید و بدنبال یک پزشک متخصص و مجرب برای درمان بیماری خود می‌گردید. ما به شما دکتر مهدی کرمی را پیشنهاد می‌کنیم. چراکه، دکتر مهدی کرمی جراح و متخصص مغز اعصاب و ستون فقرات از دانشگاه تهران است. ایشان درسال ۱۳۸۰ در رشته پزشکی عمومی مشغول به تحصیل شد و پس از گذراندن مقطع عمومی در سال 1391 موفق به پذیرش در رشته جراحی مغز و اعصاب شد. وی با گذراندن موفقیت آمیز دوره تخصص در سال 1396 فارغ التحصیل و متخصص جراحی مغز شد. دکتر مهدی کرمی جراحی‌های موفقیت آمیز زیادی را در گروه‌های سنی مختلف از جمله کودک چند روزه تا کهنسالان انجام داده است. ایشان به عنوان شاگرد نمونه اساتید جراحی اعصاب ایران بوده و در جامعه جراحان اعصاب ایران عضو هستند. دکتر مهدی کرمی در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی چون بعثت، فجر، نیکان، پاستور نو، گاندی، تهرانپارس و محب کوثر اقدام به ویزیت و عمل جراحی کرده و بسیاری از مردم داخل و خارج کشور مورد درمان ایشان قرار گرفته‌اند.

رزرو نوبت

دکتر مهدی کرمی در حال حاضر روزهای شنبه تا دوشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۸:۳۰ و روزهای چهارشنبه از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۲۱ در محل مطب حضور دارند لازم به ذکر است که جهت گرفتن وقت قبلی علاوه بر شیوه سنتی تلفنی مراجعه کنندگان میتوانند از دکمه سمت چپ صفحه اصلی وبسایت ایشان نیز به صورت آنلاین جهت گرفت وقت ویزیت اقدام نمایید. جهت دریافت آنلاین نوبت پس از کلیک روی دکمه وارد صفحه جدیدی به این نشانی  می‌شوید که در آن صفحه می‌توانید روی دکمه دریافت نوبت اینترنتی کلید کرده و با پر کردن فرم‌ها و طی کردن مراحل گفته شده در سایت به صورت اینترنتی نوبت بگیرید.

راه‌های ارتباطی

جهت ارتباط با مطب دکتر مهدی کرمی برای رزرو نوبت می‌توانید از طریق شماره تلفن 24 ساعته 02142198251 استفاده کنید.  و همچنین جهت مراجعه حضوری به مطب دکتر می‌توانید از  آدرس مطب ایشان به نشانی: تهران – اتوبان باقری، ۱۹۶ شرقی، نرسیده به فلکه سوم، نبش خیابان طاهری، مجتمع پزشکان تهرانپارس، واحد ۲۳ میباشد استفاده کنید.

آخرین دیدگاه ها

هنوز نظری درج نشده است. شما اولین نفر باشید.

ثبت دیدگاه شما

نظر خود را درباره این مطلب بنویسید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *